Cablarea structurată reprezintă instalarea cablurilor ce intra în componența rețelelor de date și/sau voce din centre de date, birouri sau clădiri conform unui set de standarde internaționale.


Serviciile de cablare pot presupune un procedeu lung și greoi. Însă cu DOTRO timpii de implementare a lucrărilor sunt reduși la 2-3 zile. Și asta pentru că suntem printre cele mai bune companii din Romania ce oferă produse standardizate de cablare structurată. În plus, beneficiem de o expertiză de peste 15 ani în dezvoltarea de soluții de cablare structurată la cele mai înalte standarde de calitate. Folosind tehnologie de ultimă generație, îți asigurăm servicii profesionale certificate ISO și soluții optime pentru nevoile companiei tale.


Beneficiile cablării structurate prin DOTRO:Calcul rapid al valorii lucrarii

Calcul rapid al valorii lucrării

Fiabilitate ridicata

Fiabilitate ridicată

Implementare Rapida

Implementare Rapidă

Solutii customizabile si adaptate afacerii tale

Soluții customizabile și adaptate afacerii tale


Echipamentele și materialele pentru soluțiile de cablare structurată sunt puse la dispoziție de partenerii nostri: PANDUIT, 3M, AMP, Reichle & De-Massari, Brand-Rex, Belden, Corning, Siemon, Legrand.


Pentru a-ți oferi soluția potrivită afacerii tale, poți alege între 2 tipuri de cablare structurată:

Cablare Standard Cablare Complexă
Preț per Port: calcului imediat al valorii lucrării Soluție customizabilă
Între 8-100 Porturi Soluție personalizată în urma efectuării unui survey
Dulap de comunicație de 19"; panouri de conexiuni pentru cabluri; organizatoare de cabluri; Patch Cord-uri; prize duble Cat 5E; canal de cablu din PVC; cablu UTP Cat 5E. Cablu și conectică CAT 5E, Cat 6, Cat 6a, Cat 7; cablu UTP, FTP, STP; prize aparente / îngropate, duble sau simple; cablare cupru și fibră optică; cablare în interiorul și exteriorul clădirii; cablare pe orizontală prin podea, tavan și prin / pe perete.
Flexibilitatea rețelei de voce-date
Service și mentenanță post-vânzare
Cablare unitara voce-date

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultantDatele tale au ajuns deja la noi și te vom contacta curând! Mulțumim!