Viziune


Ne dorim să fim cât mai aproape de client, să venim mereu în întâmpinarea lui cu soluții inovatoare, competitive, dar și avantajoase din punct de vedere financiar.

Perfectionăm zilnic interactiunea cu clienții noștri pentru a rămâne ca până acum, unul dintre cei mai longevivi parteneri ai businessului lor.

Misiunea noastră: Client Multumit!

Timpul a demonstrat că principalele motive ale clienților de a lucra cu noi sunt membrii echipei și nivelul ridicat de customer care.

Acesta a fost încă de la inceput principalul nostru obiectiv, pe care dorim să-l perfecționăm continuu, el rămânând o promisiune pentru clienti.

Echipa DOTRO este suficient de mică pentru a fi ultra-flexibilă, dar suficient de creativă și smart pentru a rezolva marile provocări.

Beneficiile clienților noștri:


  • servicii de calitate, personalizate în funcție de nevoi și obiective
  • încredere și atenție - fiecare membru al echipei noastre va acționa cu profesionalism, onestitate și imparțialitate
  • abordare proactivă - încercăm să înțelegem și mai ales să anticipăm cerințele clienților nostri privind comunicarea și dezvoltăm soluții cât mai avantajoase și practice

logo dotrotelecom devine o extensie a companiei tale, ajutându-te să dezvolți și să menții o strategie IT&C care este aliniată cu nevoile și obiectivele business-ului tău.

Garanția Calității


#FărăPerioadăMinimăContractuală#FărăPerioadăMinimăContractuală

DOTRO este prima companie de telecomunicații din Romania ce nu impune o perioadă minimă contractuală. Acest lucru reprezintă garanția noastră că vom furniza întotdeauna servicii de calitate, în caz contrar, fiind liber de contract, poți renunța oricând la soluțiile noastre.

Companii care ne-au ales


Alătură-te și tu celor peste 1000 de companii care au ales soluțiile noastre

Partener Portofoliu
Partener Portofoliu
Partener Portofoliu
Partener Portofoliu
Partener Portofoliu
Partener Portofoliu
Partener Portofoliu
Partener Portofoliu

Alătură-te și tu unei echipe fantastice!

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultantDatele tale au ajuns deja la noi și te vom contacta curând! Mulțumim!