Alege suita de productivitate potrivită pentru firma ta


Realizezi mai mult, lucrezi împreună cu colegii, îți consolidezi afacerea, îți protejezi datele, toate cu o soluție simplificată oferită de Microsoft.

Compară beneficiile planurilor Microsoft 365

Întrebari Fecvente


Ai o întrebare? Noi avem răspunsurile.

Care sunt modalitățile de plată?
Plata se poate efectua prin transfer bancar sau cu card online, iar factura se poate emite lunar sau anual în funcție de opțiunea ta. Serviciile Microsoft365 vor aparea pe factura DOTRO împreună cu celelalte servicii.
Sigur. Domeniul tău poate fi adăugat în contul Microsoft365, astfel vei putea crea adrese de email personalizate. În cazul în care nu ai un domeniu, poți înregistra unul prin noi. Mai multe detalii în sectiunea: Înregistrare domenii
Migrarea se poate efectua foarte ușor cu funcția de import din panoul de administrare. Consultanții DOTRO îți vor oferi mai multe detalii.
Da, planurile Microsoft365 se pot combina între ele în funcție de necesitatile tale.
Da, planurile Microsoft365 Business, Business Basic și Business Premium au o limita de 300 de utilizatori. Pentru mai mulți utilizatori există planurile Enterprise.
Da, ai nevoie de acces internet pentru a instala, activa și gestiona contul Microsoft365.
Datele îți aparțin, iar ele vor trebui salvate înainte de închiderea contului.

Garanția Calității


#FărăPerioadăMinimăContractuală#FărăPerioadăMinimăContractuală

DOTRO este prima companie de telecomunicații din Romania ce nu impune o perioadă minimă contractuală. Acest lucru reprezintă garanția noastră că vom furniza întotdeauna servicii de calitate, în caz contrar, fiind liber de contract, poți renunța oricând la soluțiile noastre.

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultantDatele tale au ajuns deja la noi și te vom contacta curând! Mulțumim!