Conform Deciziei ANCOM nr.70/2012, compania DOTRO Telecom S.R.L. a fost desemnata ca fiind operator cu putere semnificativa pe piata serviciilor de terminare a apelurilor la puncte fixe in propria retea publica de telefonie.


Furnizarea serviciilor de interconectare, inclusiv a serviciilor asociate, se face pe baza unui acord comercial de interconectare incheiat intre DOTRO Telecom S.R.L. si operatorii de retele publice sau furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului, care beneficiaza de dreptul de a se interconecta si care solicita acest lucru in termenii prevazuti de legea 591/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in art. 8 alin. (1), art. 9, art. 10, art. 12 si art. 13 din Ordonanta de Guvern 34/2002 privind accesul la retelele publice de comunicatii electronice si la infrastructura asociata, precum si interconectarea acestora, aprobata, cu modificari si completari prin Legea 527/2002.


 1. Tarife interconectare
  Tarifele generale practicate de DOTRO Telecom pentru apelurile de terminare în rețeaua sa sunt:
  • 0.0098 eurocenți/min
  (tarifele nu includ TVA)

 2. Modalități tehnice de interconectare
  Interconectarea se poate realiza direct (TDM sau VOIP), cât și indirect, tranzit prin intermediul altui operator direct conectat cu DOTRO Telecom.

 3. Locații în care se poate realiza interconectarea:
  1. BUH1 - DOTRO - Splaiul Unirii, Nr. 16, Sector 4, București
 4. Serviciul de colocare în POA DOTRO:
  1. Oferta de referinta cu privire la Serviciul de Colocare in POA DOTRO