Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal pe site-ul nostru www.dotro.ro.

Informațiile pe care le colectăm

Colectăm informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa de facturare, informațiile de plată și informațiile de cont pentru a putea oferi serviciile noastre. De asemenea, colectăm informații anonime, cum ar fi adresele IP și informațiile de utilizare ale site-ului, pentru a îmbunătăți performanța și securitatea site-ului nostru.

Modul în care utilizăm informațiile colectate

Utilizăm informațiile colectate pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre, pentru a comunica cu utilizatorii noștri și pentru a îndeplini obligațiile noastre contractuale. De asemenea, putem utiliza informațiile pentru a oferi actualizări ale produselor sau serviciilor noastre și pentru a trimite informații de marketing relevante.

Modul în care protejăm informațiile

Ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Folosim tehnologii de securitate pentru a proteja informațiile și avem politici și proceduri interne pentru a ne asigura că informațiile sunt stocate și utilizate într-un mod sigur.

Modul în care împărtășim informațiile

Nu vom împărtăși, vinde sau închiria informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri fără consimțământul acestora, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Putem împărtăși informațiile cu terții furnizori de servicii în scopul furnizării serviciilor noastre și pentru îndeplinirea obligațiilor noastre contractuale.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. În cazul în care facem astfel de modificări, vom actualiza data de la sfârșitul acestui document și vă vom notifica prin e-mail sau prin publicarea unei notificări pe site-ul nostru.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de colectare a datelor, vă rugăm să ne contactați prin email la [email protected].

Consimțământul utilizatorilor

Prin utilizarea site-ului nostru și prin furnizarea informațiilor cu caracter personal, utilizatorii noștri confirmă că au citit și înțeles această politică de confidențialitate și își dau consimțământul în mod explicit pentru colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor lor cu caracter personal în conformitate cu această politică.

Data ultimei actualizări: 27.04.2023

Garanția Calității


#FărăPerioadăMinimăContractuală#FărăPerioadăMinimăContractuală

DOTRO este prima companie de telecomunicații din Romania ce nu impune o perioadă minimă contractuală. Acest lucru reprezintă garanția noastră că vom furniza întotdeauna servicii de calitate, în caz contrar, fiind liber de contract, poți renunța oricând la soluțiile noastre.

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultantDatele tale au ajuns deja la noi și te vom contacta curând! Mulțumim!