Colocare Echipamente în Data Center


Soluțiile DOTRO de colocare îți oferă posibilitatea menținerii echipamentelor IT ale companiei într-un mediu profesional, de ultima generație, care asigură redundanță, securitate și continuitate business-ului.


Serviciile noastre sunt adresate companiilor care au integrat un sistem complex de CRM/ERP, care au un plan de disaster recovery, instituțiilor financiare, celor care asigură servicii de webhosting, e-mail sau celor care oferă aplicații în cloud.
Reduci investițiile într-un data-room


Benefiezi de un nivel înalt de securitate


Implementarea rapidă a unui plan de disaster recovery


Asistență profesională 24/7
CLIMATIZARE

Se asigura o redundanță N+1 cu o temperatură controlată de aprox. 21 gr C și o umiditate de 50%

REDUNDANȚĂ ELECTRICĂ

Este asigurată generatoare Diesel, dispuse în configuratie N+N cu o autonomie fără realimentare de 12h. La nivel superior sunt UPS-uri în configuratie N+N cu o autonomie a bateriilor de 15 min.

SLA

Disponibilitatea alimentării cu energie electrică și a conectivității este de 99.99%. DataCenter-ul DOTRO dispune de conectivitate redundantă cu alte noduri ale rețelei.

DETECȚIA ȘI STINGEREA INCENDIILOR

Pentru detecție este folosit sistemul VESDA cu senzori de fum și temperatură, iar stingerea se realizează folosind sistemul FirePro, bazat pe descarcare de aerosoli

SECURITATE

Monitorizare CCTV 24/24 cu o arhivare a imaginilor. Accesul în DataCenter se face folosind liste de acces pe baza de act de identitate și nivel de acces.

CONECTIVITATE

Se asigură conectivitate la Internet sau VPN cu alte sedii folosind porturi 100Mbps, 1Gbps și 10Gbps

Garanția Calității


#FărăPerioadăMinimăContractuală#FărăPerioadăMinimăContractuală

DOTRO este prima companie de telecomunicații din Romania ce nu impune o perioadă minimă contractuală. Acest lucru reprezintă garanția noastră că vom furniza întotdeauna servicii de calitate, în caz contrar, fiind liber de contract, poți renunța oricând la soluțiile noastre.

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultantDatele tale au ajuns deja la noi și te vom contacta curând! Mulțumim!