Ce este Externalizarea IT?

Externalizarea IT presupune preluarea totală sau parţială, de către un furnizor specializat, a proceselor IT din cadrul unei companii. Printre aceste procese externalizate pot fi incluse: mentenanţa IT, administrarea infrastructurii, suportul oferit angajaţilor, consultanţa IT şi altele.


Externalizarea IT poate fi totală (preluarea tuturor proceselor) sau parţială (preluarea acelor procese care nu pot fi sau nu este eficient să fie realizate de către departamentul IT intern)


Externalizare IT prin DOTRO

Suntem o echipă dedicată oferirii de soluţii complete de telecomunicaţii şi externalizare IT, având drept scop prevenirea riscurilor informatice, a indisponibilităţii soluţiilor IT şi a celor de telecom din compania ta. DOTRO poate substitui sau completa cu succes orice departament IT!


Externalizând activităţile IT către DOTRO, vei caştiga mai mult timp pentru a te focusa pe specificul business-ului tău.Beneficiile Externalizării IT:

  • timp scurt de soluţionare a incidentelor
  • disponibilitate maximă a soluţiilor IT
  • garantarea contractuală a serviciilor
  • reducerea timpului alocat IT-ului
  • disponibilitatea unei întregi echipe pentru afacerea ta
  • creşterea productivităţii angajaţilorToate acestea înseamna rezultate mai bune pentru afacerea ta!

Există 3 componente fundamentale, fiecare cu un rol foarte important pentru succesul externalizării activităţii IT şi nu în ultimul rând, pentru succesul întregului business:

Hai să stăm de vorbă!

Completează datele tale mai jos pentru a fi contactat de un consultantDatele tale au ajuns deja la noi și te vom contacta curând! Mulțumim!